Razlozi zašto Vaš računar neće da se upali | Infograf-Goti

Razlozi zašto Vaš računar neće da se upali i kako to rešiti

Razlozi zašto Vaš računar neće da se upali i kako to rešiti

Svima nam se bar jednom dogodilo da pritisnemo dugme za paljenje na našem računaru, a on jednostavno ne reaguje. Ova situacija može biti veoma frustrirajuća, posebno ako ne znamo šta je uzrok problema. U ovom članku, predstavićemo nekoliko mogućih rešenja za ovaj problem.

Hardverski problemi

 

Hardverski problemi mogu biti jedan od razloga zašto se računar neće upaliti. Ovi problemi uključuju neispravno napajanje, oštećene komponente ili kvarove na matičnoj ploči. U nastavku ćemo vam predstaviti nekoliko mogućih rešenja za ovaj problem.

Neispravno napajanje

 

  • Proverite da li je računar pravilno povezan sa strujom.
  • Proverite da li je napajanje ispravno. Ako je moguće, probajte da ga zamenite drugim da biste videli da li je to uzrok problema.
  • Proverite da li je prekidač na napajanju uključen.

 

Neispravne komponente

 

  • Proverite da li su sve komponente pravilno povezane.
  • Ako je moguće, probajte da zamenite komponente jednu po jednu da biste utvrdili koja je neispravna.
  • Ako ništa od navedenog ne pomogne, možda će biti potrebno da odnesete računar na servis.

 

Ukoliko se suočite sa hardverskim problemima i vaš računar i dalje neće da se upali, možete se obratiti nama - Infograf Goti. Specijalizovani smo za prodaju i distribuciju neophodnih računarskih komponenti.

 

Nudimo širok asortiman proverenih i kvalitetnih komponenti koje mogu rešiti vaše probleme. Bez obzira da li vam je potrebno novo napajanje, matična ploča ili neka druga komponenta, tu smo da vam pomognemo.

 

Naše ljubazno osoblje je spremno da vas posavetuje i pruži vam sve informacije koje su vam potrebne kako biste doneli najbolju odluku.

Softverski problemi

 

  • Ponekad računar neće da se upali zbog problema sa operativnim sistemom. U tom slučaju, možete pokušati da pokrenete računar u sigurnom modu i da obnovite sistem na prethodno stanje.
  • Ako to ne pomogne, možda će biti potrebno da reinstalirate operativni sistem.
  • Takođe, proverite da li je vaš antivirusni program ažuriran i da li je pronašao neke viruse koji bi mogli da prouzrokuju problem.

 

Ukoliko ni jedno od navedenih rešenja ne pomogne, najbolje bi bilo da se obratite stručnjaku. Međutim, nadamo se da će vam ovaj članak biti koristan u rešavanju problema sa računarom koji neće da se upali.

Registrujte se

Zato što zajedno možemo sve!

Još tekstova..

Da li ste znali?

Da li ste znali da, prema istraživanju Republičkog zavoda za statistiku, u Republici Srbiji čak 100% preduzeća koristi internet u...

Konfiguracija Računara: Kako odabrati pravu?

Kupovina računara je postala pravi izazov! Broj proizvođača i to onih kojima možete verovati nije mali, kao što ni njihova...

Kako odabrati monitor za kompjuter po Vašoj meri?

Kupovina delova za kompjuter iz godine u godinu postaje sve komplikovaniji zadatak zbog zaista širokog izbora proizvoda. U tom...

Grafičke Kartice: Odličan izbor GPU za rudarenje

Rudarenje kriptovaluta je i dalje popularno i isplativo, ako se tome pristupi promišljeno i proračunato! Dakle, u majnovanje ne...

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. Porez je uračunat u cenu. S obzirom na to da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, potrebno nam je vreme da proverimo dostupnost naručene robe. Komercijalista će kontaktirati s Vama posle izvršene porudžbine, nakon čega se vrše uplata i realizacija. Trudimo se da prikazani sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije, a sve u cilju Vaše lakše kupovine. Ne garantujemo za potpunu tačnost sadržaja, te Vas pozivamo da nas pozovete ukoliko postoji bilo kakva dilema u vezi sa procesom kupovine.

INFOGRAF-GOTI DOO NOVI SAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.