Isporuka - Infograf - Goti d.o.o

Vi poručite, a mi ćemo se potruditi da pošiljka bezbedno stigne do Vas

Isporuka robe pod povoljnijim uslovima

Roba koju ste poručili biće isporučena na adresu koju ste naveli prilikom formiranja porudžbine. Ukoliko je iznos porudžbine 4.000,00 dinara ili više – poštarina je besplatna*. Ako je vrednost porudžbine niža od 4.000,00 dinara, cena isporuke iznosi 360,00 dinara, uključujući PDV.

Početak prodajnog podsticaja isporuke robe pod povoljnijim uslovima je 01.03.2023. , a završtak je 01.09.2023.

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke artikala iz ponude je od tri do pet radnih dana.

Za artikle za kojima potražnja nije učestala, kao i one za koje je uvozni proces komplikovaniji, rok isporuke može biti duži.

Ako želite određeni uređaj, a nemamo ga na stanju – nemojte da brinete. Dovoljno je da pošaljete mail na prodaja@info-graf.rs , kako bismo mogli da proverimo dostupnost proizvoda i isti poručimo za Vas.

Ponuda i cene na našem sajtu ažuriraju se na dnevnom nivou.

Vaše je da poručite i sačekate kurira na vratima.

Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ukoliko istu primetite, budite slobodni da kontaktirate sa našim komercijalistima koji će se potruditi da grešku isprave u što kraćem roku.

Ukoliko je pošiljka stigla oštećena, molimo Vas da u roku od 24 časa kontaktirate sa kurirskom službom koja je isporučila paket, kako bi se formirao zapisnik o oštećenoj pošiljci.

Ako je roba stigla neoštećena, ali neispravna, kontaktirajte sa našim serviserima kako bi Vam poslali novi, zamenski uređaj.

 

* Prema odluci donetoj 01.09.2023. godine, prodajni podsticaj koji podrazumeva isporuku robe pod povoljnijim uslovima (besplatna poštarina za porudžbine u vrednosti 4 000 din ili više) traje u periodu od 01.09.2023. do 01.02.2024. Isporuka proizvoda poručenih iz online prodavnice vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije.  

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. Porez je uračunat u cenu. S obzirom na to da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, potrebno nam je vreme da proverimo dostupnost naručene robe. Komercijalista će kontaktirati s Vama posle izvršene porudžbine, nakon čega se vrše uplata i realizacija. Trudimo se da prikazani sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije, a sve u cilju Vaše lakše kupovine. Ne garantujemo za potpunu tačnost sadržaja, te Vas pozivamo da nas pozovete ukoliko postoji bilo kakva dilema u vezi sa procesom kupovine.

INFOGRAF-GOTI DOO NOVI SAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.