O našoj kompaniji Gaming operma

OsnivanjeKompanija Infograf-Goti uvoznik je i distributer informatičke opreme. Osnovana je 2001. godine u Novom Sadu pod nazivom Goti Computers.

Ubrzani rast i razvoj zahtevao je kvalitetniju i bolju organizaciju, kao i nova poslovna rešenja. Iz tih razloga, 2007. godine donosimo odluku da sa firmom Infograf formiramo novu kompaniju pod nazivom Infograf-Goti.
twenty_year

20

Godina na trzistu
over_50_brands

Preko 50

brendova
over_500_clients

500+

zadovoljnih korisnika
about_us about_us
Godine rada donose stručnost i iskustvo, a znanje i inovativnost se udružuju i kreiraju nove poslovne procese.

Digitalizacijom poslovanja formiramo novi, napredniji ambijent i na taj način poslovnim partnerima omogućavamo dostupnost velikog broja proizvoda.
Naš tim

Vlado

Vlado Sredojevic 

generalni direktor

Niki

Nikolina Sredojevic 

direktor finansija

Sneki

Snežana Komljenović 

knjigovodstvo

Šef

Dragan Janković

šef komercijale

Rajko

Rajko Cvikić

komercijalista

Baki

Miloš Bogdanović

direktor nabavke

Robi

Robert Balaž

komercijalista

Ivka

Ivana Stevandić
poslovni sekretar

Zoki

Zoran Čanković
šef magacina

Mlađa

Mladen Plavšić
vozač magacioner

Zoki

Zoran Živanov
vozač magacioner

Pavle

Pavle Marjanović 

web administrator

Teodora

Teodora Sredojević
šef kreativnog departmana


Želimo da svojim radom i poslovanjem pomognemo razvoj opštih vrednosti društva, da budemo primer kompanije u kojoj su zaposleni najveća vrednost, da ambijent u kome radimo bude primer dobrih uslova rada - uslova u kojima se timskim radom stiču nove vrednosti i stvara bolji i lepši ambijent za nove generacije.


Vodeći računa o održivosti poslovanja, zalaganjem i domaćinskim odnosom svih zaposlenih, stvorili smo ambijent u kome kreiramo nove vrednosti za okolinu i zajednicu u kojoj poslujemo. Kroz razne aktivnosti pokušavamo da podstičemo socijalnu inkluziju, kulturu, sport, umetnost, obrazovanje i očuvanje životne sredine.


S obzirom na činjenicu da su ciljevi dobri motivatori, trudimo se da naši budu prepoznatljivi, jasno definisani, merljivi, ambiciozni, ali i realni i ostvarivi. Naši zajednički ciljevi postižu se kroz indivudualne zadatke i timski rad koji je zasnovan na deljenju znanja i iskustva u okviru kolektiva, ali i sticanju i gradnji uzajamnog poverenja i razumevanju u odnosima prodavac-kupac.

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. Porez je uračunat u cenu. S obzirom na to da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, potrebno nam je vreme da proverimo dostupnost naručene robe. Komercijalista će kontaktirati s Vama posle izvršene porudžbine, nakon čega se vrše uplata i realizacija. Trudimo se da prikazani sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije, a sve u cilju Vaše lakše kupovine. Ne garantujemo za potpunu tačnost sadržaja, te Vas pozivamo da nas pozovete ukoliko postoji bilo kakva dilema u vezi sa procesom kupovine.

INFOGRAF-GOTI DOO NOVI SAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.