Infograf - Goti D.O.O Novi Sad

Ko smo mi?

Osnivanje

Kompanija Infograf-Goti uvoznik je i distributer informatičke opreme. Osnovana je 2001. godine u Novom Sadu pod nazivom Goti Computers.
Ubrzani rast i razvoj zahtevao je kvalitetniju i bolju organizaciju, kao i nova poslovna rešenja. Iz tih razloga, 2007. godine donosimo odluku da sa firmom Infograf formiramo novu kompaniju pod nazivom Infograf-Goti.

20

Godina na trzistu

>50

Brendova

500

Zadovoljnih korisnika

Razvoj

Godine rada donose stručnost i iskustvo, a znanje i inovativnost se udružuju i kreiraju nove poslovne procese.
Digitalizacijom poslovanja formiramo novi, napredniji ambijent i na taj način poslovnim partnerima omogućavamo dostupnost velikog broja proizvoda.

Želimo da svojim radom i poslovanjem pomognemo razvoj opštih vrednosti društva, da budemo primer kompanije u kojoj su zaposleni najveća vrednost, da ambijent u kome radimo bude primer dobrih uslova rada - uslova u kojima se timskim radom stiču nove vrednosti i stvara bolji i lepši ambijent za nove generacije.


Vodeći računa o održivosti poslovanja, zalaganjem i domaćinskim odnosom svih zaposlenih, stvorili smo ambijent u kome kreiramo nove vrednosti za okolinu i zajednicu u kojoj poslujemo. Kroz razne aktivnosti pokušavamo da podstičemo socijalnu inkluziju, kulturu, sport, umetnost, obrazovanje i očuvanje životne sredine.


S obzirom na činjenicu da su ciljevi dobri motivatori, trudimo se da naši budu prepoznatljivi, jasno definisani, merljivi, ambiciozni, ali i realni i ostvarivi. Naši zajednički ciljevi postižu se kroz indivudualne zadatke i timski rad koji je zasnovan na deljenju znanja i iskustva u okviru kolektiva, ali i sticanju i gradnji uzajamnog poverenja i razumevanju u odnosima prodavac-kupac.

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. Porez je uračunat u cenu. S obzirom na to da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, potrebno nam je vreme da proverimo dostupnost naručene robe. Komercijalista će kontaktirati s Vama posle izvršene porudžbine, nakon čega se vrše uplata i realizacija. Trudimo se da prikazani sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije, a sve u cilju Vaše lakše kupovine. Ne garantujemo za potpunu tačnost sadržaja, te Vas pozivamo da nas pozovete ukoliko postoji bilo kakva dilema u vezi sa procesom kupovine.

Infograf - Goti D.O.O Novi Sad © 2021. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.