Sve o kupovini u Inforgraf Goti

Kako možemo da ti pomognemo?

Najčešća pitanja  
U Infograf-Goti shopu kupovina je moguća Visa, Visa Electron, Master, Mastercard i Dina karticama.
Ukoliko je iznos porudžbine 4.000 dinara i više - poštarina je besplatna.
Za porudžbine čiji je iznos niži od 4.000 cena isporuke iznosi 360 dinara, uključujući PDV.
Naravno. Online plaćanje je moguće u našoj internet prodavnici.
Ukoliko se odlučite za ovaj način plaćanja, potrebno je da odaberete opciju plaćanja “Uplatnicom/nalogom za prenos”, unesete lične podatke u sistem i platite.
Lično preuzimanje je moguće na našem PickUp mestu u Novom Sadu, na adresi Joakima Vujića 10. Potrebno je da sačekate konfirmacioni mail, nakon čega možete preuzeti porudžbinu.
Za sada ne postoji mogućnost isporuke robe van Srbije. Ukoliko ova mogućnost zaživi bićete blagovremeno obavešteni na našem sajtu.
Dovoljno je da odaberete željeni proizvod i u napomeni porudžbine napišete adresu na koju želite da poklon bude poslat. Ono na šta treba obratiti pažnju jeste način plaćanja. U ovom slučaju nikako ne smete odabrati plaćanje pouzećem, jer će račun stići osobi kojoj želite da pošaljete poklon. Zato odaberite drugi način plaćanja a mi ćemo, čim proknjižimo uplatu, poklon poslati na željenu adresu.
Sve informacije u vezi sa servisom, reklamacijama i garancijom možete dobiti slanjem poruke na sledeći mail servis@info-graf.rs .
Jednom kreiranu porudžbinu nije moguće modifikovati. Predlažemo da pošaljete mail na prodaja@info-graf.rs , kako bi naše kolege stornirale porudžbinu, nakon čega možete da formirate novu porudžbinu i poručite željene proizvode.
Ispod fotografije svakog proizvoda nalazi se odeljak “Opis” - mesto na kome možete naći sve karaktreristike traženog uređaja.
Naravno, jer je nama zadovoljstvo kupca na prvom mestu. Ukoliko primetite bilo kakvu smetnju u radu uređaja tokom garantnog perioda, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo mogli da rešimo problem u najkraćem mogućem roku.
To znači da konkretan uređaj nije trenutno dostupan na lageru prodavca, što ne znači da neće biti uskoro ili da nije dobavljiv. Potrebno je poslati mail na prodaja@info-graf.rs , kako bi komercijalisti mogli da provere raspoloživost artikla.
U zavisnosti od raspoloživosti uređaja i mogućnosti njegove nabavke, očekivani rok isporuke robe je do četiri radna dana.
Da biste bili informisani o svim Infograf-Goti akcijama potrebno je da se prijavite na našu Newsletter listu. To ćete uraditi tako što ćete uneti mail adresu u polje koje se nalazi u podnožju našeg sajta i kliknuti na dugme “Prijavite se”.
Obećavamo da Vas nećemo zatrpati mejlovima. :)
Kada su u pitanju reklamacije, troškove isporuke snosi kupac. Ukoliko reklamacija bude uvažena troškove isporuke novog proizvoda snosimo mi. :)

Mogućnosti plaćanja prilikom online kupovine

Gotovinski (pouzećem)

Nudimo Vam opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju, nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru prilikom preuzimanja. 

Karticom

Moguće je plaćanje platnim karticama. Potrebno je da za način plaćanja odaberete “Plaćanje karticom” nakon čega će račun platne kartice biti zadužen. Roba će nakon evidentiranja uplate biti poslata na željenu adresu.

Za narudžbine čiji je iznos 4.000 dinara ili više  Infograf-Goti Vam pruža besplatnu isporuku robe na teritoriji cele Srbije. Ukoliko je iznos narudžbine niži od 4.000,00 dinara, cena isporuke će iznositi 360 dinara, uključujući PDV.

Informacije o kupovini

S obzirom na dinamičan karakter cena, koje nisu isključivo u našem kontrolisanju, već su podložne uticaju trećih lica, povremeno se može javiti neslaganje u prikazu cena proizvoda. U slučaju takvih grešaka, želimo istaći da ćemo ih brzo identifikovati i ispraviti.

Kako biste izbegli potencijalne nesporazume ili probleme, želimo vas obavestiti o našem postupku. Vaša porudžbina će biti zvanično potvrđena tek nakon što primite e-mail obaveštenje da je vaš paket spreman za isporuku ili da je predat kurirskoj službi. Pre ovog koraka, zadržavamo pravo da vas kontaktiramo kako bismo vas obavestili o eventualnim izmenama ili nesporazumima u vezi sa cenama ili porudžbinom.

Odgovore na pitanja o kupovini možete dobiti slanjem poruke na adresu prodaja@info-graf.rs ili pozivom sledećih brojeva telefona:

Za sva Vaša pitanja i sugestije dostupni smo svakog dana, osim subote i nedelje, od 7 do 15 časova.

Reklamacije

Svaki kupljeni uređaj sadrži list saobraznosti i spisak ovlašćenih servisa. Sve informacije u vezi sa reklamacijama možete dobiti pozivom na broj telefona 021/551-311.

Rok za rešavanje reklamacije prekida se kada potrošač primi odgovor prodavca i počinje da teče iznova kada prodavac primi izjašnjenje potrošača na odgovor prodavca.

U slučaju da prodavac odbije reklamaciju dužan je da potrošača sveobuhvatno obavesti o mogućnosti rešavanja spora vansudskim putem, kao i o nadležnim telima za
vansudsko rešavanje potrošačkih sporova.


Obrazac za reklamaciju možete preuzeti klikom na Reklamacija ili u mejlu koji ste dobili od nas prilikom poručivanja.

Povraćaj novca

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na povraćaj novca u sledećim slučajevima:

1. U slučaju odustanka od kupovine, u roku od 14 dana od dana prijema robe
2. U slučaju da prodaja@info-graf.rs ne isporuči robu u ugovorenom roku
3. U slučaju nesaobraznosti isporučene robe

Obrazac o odustajanju i obaveštenje možete preuzeti klikom na Obrazac za odustanak.

Poštovani korisnici

Infograf-Goti je preduzeće koje već dvadeset godina posluje na teritoriji Srbije. Kao kompanija sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem saradnika, trudimo se da našim kupcima uvek obezbedimo najbolje uslove kupovine.Vaše potrebe su naša briga, a Vaše zadovoljstvo najveća nagrada. Kupujte iz udobnosti doma dok mi radimo za Vas. Ingofraf-Goti tim

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. Porez je uračunat u cenu. S obzirom na to da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, potrebno nam je vreme da proverimo dostupnost naručene robe. Komercijalista će kontaktirati s Vama posle izvršene porudžbine, nakon čega se vrše uplata i realizacija. Trudimo se da prikazani sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije, a sve u cilju Vaše lakše kupovine. Ne garantujemo za potpunu tačnost sadržaja, te Vas pozivamo da nas pozovete ukoliko postoji bilo kakva dilema u vezi sa procesom kupovine.

INFOGRAF-GOTI DOO NOVI SAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.