Business2Business Portal

Pogodnosti za pravna lica

Preko 500 registrovanih i zadovoljnih korisnikaUskoro nova platforma
Stalan rad na unapređenju usluga
Podrška prilikom kupovine
Naš tim Vam stoji na raspolaganju
Popusti i dodatne pogodnosti
Dnevne i nedelje akcije
Zakoračimo u digitalno
doba zajedno.

Naša B2B platforma namenjena je svim pravnim licima. Registracijom na IG veleprodajni sajt svaki korisnik stiče pravo na posebne uslove kupovine. Mogućnost kupovine po veleprodajnim cenama, bez obzira na poručenu količinu, predstavlja glavnu pogodnost koju Vam nudimo. Čak i u slučaju da poručujete samo jedan artikal, stičete pravo na kupovinu uređaja po veleprodajnim cenama. Ukoliko se odlučite za kupovinu većeg broja artikala, na veleprodajne cene odobravamo dodatni rabat.

Registrujte se i kupujte uz posebne pogodnosti!
  • Uvid u lager
  • Kupovina po VP cenama za sva pravna lica
  • Besplatna dostava
  • Mogućnost rezervisanja
  • Dodatni rabati
  • Akcije

 

 

O nama


Veoma je važno znati kome ulivate svoje poverenje

Kompanija Infograf-Goti posluje dvadeset godina u Novom Sadu.

Počeli smo kao tim mladih i ambicioznih ljudi koji vrednim radom brzo stiče nova znanja, ali i poverenje velikog broja kupaca. Početni uspeh nas je motivisao i pružio nam priliku da svoje poslovanje iz maloprodaje pretočimo u veleprodaju. Vodeći se intuicijom, odlučujemo da uvoze iz Evrope prebacimo na kinesko tržište. Ostvarujemo saradnju sa kineskim proizvođačima i vrlo brzo, zahvaljujući novim uvoznim programima, postajemo distributeri određenih kineskih brendova.

Godine rada donose stručnost i iskustvo, a znanje i inovativnost se udružuju i kreiraju nove poslovne procese. Digitalizacijom poslovanja formiramo novi, napredniji ambijent i na taj način poslovnim partnerima omogućavamo dostupnost velikog broja proizvoda.

Deo našeg svakodnevnog poslovanja postale su B2B i B2C platforma, što je omogućilo da procesi naručivanja robe, praćenje porudžbina, servisni zahtevi, kao i finansijska stanja i izveštaji budu dostupni dvadeset četiri časa svim našim saradnicima.

Pišite nam

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. Porez je uračunat u cenu. S obzirom na to da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, potrebno nam je vreme da proverimo dostupnost naručene robe. Komercijalista će kontaktirati s Vama posle izvršene porudžbine, nakon čega se vrše uplata i realizacija. Trudimo se da prikazani sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije, a sve u cilju Vaše lakše kupovine. Ne garantujemo za potpunu tačnost sadržaja, te Vas pozivamo da nas pozovete ukoliko postoji bilo kakva dilema u vezi sa procesom kupovine.

INFOGRAF-GOTI DOO NOVI SAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.