Načini Plaćanja - Infograf - Goti d.o.o

Mogućnosti plaćanja prilikom online kupovine

Gotovinski (pouzećem)

Nudimo Vam opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju, nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru prilikom preuzimanja. 

Karticom

Moguće je plaćanje platnim karticama. Potrebno je da za način plaćanja odaberete “Plaćanje karticom” nakon čega će račun platne kartice biti zadužen. Roba će nakon evidentiranja uplate biti poslata na željenu adresu.

Za narudžbine čiji je iznos 4.000 dinara ili više  Infograf-Goti Vam pruža besplatnu isporuku robe na teritoriji cele Srbije. Ukoliko je iznos narudžbine niži od 4.000,00 dinara, cena isporuke će iznositi 360 dinara, uključujući PDV.

 

 

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. Porez je uračunat u cenu. S obzirom na to da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, potrebno nam je vreme da proverimo dostupnost naručene robe. Komercijalista će kontaktirati s Vama posle izvršene porudžbine, nakon čega se vrše uplata i realizacija. Trudimo se da prikazani sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije, a sve u cilju Vaše lakše kupovine. Ne garantujemo za potpunu tačnost sadržaja, te Vas pozivamo da nas pozovete ukoliko postoji bilo kakva dilema u vezi sa procesom kupovine.

INFOGRAF-GOTI DOO NOVI SAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.