Maxbox Projektori - Najbolji kancelarijski video projektor

Maxbox Projektori - Najbolji kancelarijski video projektor za vas

Maxbox Projektori - Najbolji kancelarijski video projektor za vas

Ukoliko želite da prezentovanje planova, postignuća ili bilo kakav vid obuka u vašoj kompaniji budu jasni i efikasni, video projektor je uređaj koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Zahvaljujući projektoru, svaka materija koju objašnjavate i prikazujete drugima biće transparentnija i slikovitija, pa će i komunikacija u vezi sa tematikom biti značajno olakšana.

Verujemo da ste svesni prednosti posedovanja i korišćenja ovog uređaja, a ukoliko ste rešili da krenete u kupovinu, preporučujemo vam da prvo pročitate ovaj tekst i istražite koji su najbolji uređaji baš za vaše potrebe.

Karakteristike dobrog kancelarijskog projektora

Najbolji projektori će biti baš oni čije karakteristike odgovaraju karakteristikama vaše kancelarije. Dobro ste pročitali. Ne odgovara svaki uređaj svakom prostoru i zato je neophodno da obratite pažnju na stvari kao što su rezolucija, osvetljenost, veličina uređaja, mobilnost i slično.

Infograf Goti u svojoj ponudi ima projektore različitih dimenzija i specifikacija, pa smo sigurni da ćete kod nas naći nešto što vam odgovara.

Rezolucija

Rezolucija je jedna od prvih stavki na spisku onih koje moraju biti dovoljno dobre i dovoljno prilagođene vašim potrebama kako bi posedovanje projektora uopšte imalo smisla.

Video projektori sa HD rezolucijom su danas najpopularniji među kupcima i za to postoje dobri razlozi. 

Ova rezolucija je zaista zadovoljavajućeg kvaliteta, pa projektori koji nju poseduju imaju široku primenu, a i cene su im u domenu povoljnih.

Kvalitet slike će biti dobar bez obzira da li prikazujete grafikone, tabele, razgovarate s nekim partnerom preko video poziva ili puštate snimke.

Osvetljenost

Osvetljenost, odnosno broj lumena takođe treba da vas zanima kada birate projektor za svoju kancelariju.

Kako su prostori za rad obično svetli, broj lumena koji vam preporučujemo je između 2000 i 3000 za zadovoljavajuće rezultate, a preko 3000 za optimalne. 

Mobilnost ili fiksiran položaj

Ukoliko u okviru vaše kompanije imate salu za sastanke, najbolji izbor za vas će biti projektor koji je moguće fiksirati na odgovarajući stalak. 

Na ovaj način vi ćete u svakom momentu imati sve spremno za emitovanje snimaka ili prezentacija i nećete gubiti vreme na neku posebnu pripremu. 

Naravno, ako vaš posao podrazumeva pokret i česta putovanja gde vam je neophodan ovaj uređaj, onda birajte manje i lakše prenosive. 

Mogućnosti povezivanja sa drugim uređajima

Video projektor koji ne možete povezati sa primarnim uređajem koji koristite za učitavanje prezentacije ne možete ni koristiti. 

Zato obratite pažnju na kompatibilnost uređaja. 

Većina laptopova danas ima samo USB i HDMI port, pa se postarajte da pronađete i projektor koji ima istu mogućnost.

Osim toga, obično na projektorima imate i VGA port, a na novijim postoji i mogućnost povezivanaj preko WiFi-ja, što u mnogome olakšava čitav proces povezivanja.

Najpovoljniji i najbolji projektori za kancelarije

Kada kupujete opremu za kancelariju, kupujte pametno. 

To praktično znači da treba da tragate za proizvodom koji nudi najviše za novac koji ste spremni da izdvojite.

Kod nas u asortimanu se posebno ističu MAXBOX projektori kao best buy proizvodi.

Kako biste izabrali najbolji MAXBOX projektor za svoju kompaniju, pročitajte naše kratke recenzije za najpopularnije modele.

Projektor MAXBOX CC2 

Ukoliko ne želite da potrošite previše novca, ali i dalje želite pristojan led projektor koji će emitovati dobru sliku čak i u svetlim prostorijama MAXBOX CC2 je pravi izbor za vas.

Osvetljenost od 2500 lumena, rezolucija 1280x720P HD i kontrast od 2000:1 omogući će vašim saradnicima da neometano prate ono što imate da im predstavite.

Procenjeni životni vek lampi je 25000 sati. Veličina slika je do 1.4m, što odgovara kancelarijama prosečne veličine.

Za povezivanje sa drugim uređajima imate više mogućnosti jer poseduje HDMI port, dva USB porta i 3.5mm Audio output.

Uređaj je prilično kompaktan i lako prenosiv. Njegove dimenzije su 161x161x196 mm i dobijate ga uz odgovarajuću torbu.

Naravno, ukoliko ste u mogućnosti, možete ga postaviti i na fiksiran stalak.

Projektor MAXBOX CC4 Android Wi-Fi 

Projektor MAXBOX CC4 ima većinu karakteristika kao i prethodni model.

Osveljenost od 2600 lumena, HD rezolucija, životni vek lampi od 25000 sati i dimenzija slike su identični kao i kod MAXBOX CC2.

Ono zbog čega ovaj uređaj smatramo unapređenom verzijom jeste proširenje u načinu povezivanja sa drugim uređajima sa kojih se emituje slika, video ili prezentacija.

MAXBOX CC4 pored USB i HDMI portova ima i mogućnost povezivanja preko internet mreže.

Potrebno je da su projektor i telefon ili računar na istoj mreži i da instalirate EShare aplikaciju da bi povezivanje bilo uspešno.

Projektor MAXBOX Z2 Full HD 

MAXBOX Z2 Full HD je još bolja opcija za samo malo više novca.

Nativna rezolucija ovog uređaja je 1920x1080P Full HD, ali podržava i 4K, 8K.

Broj lumena je značajno veći, čak 4600, što je sjajno za svetle prostore.

Ukoliko često u okviru prezentacija prikazujete i snimke nema sumnje da će ovaj MAXBOX projektor biti mnogo pogodnije rešenje.

Što se tiče povezivanja sa drugim uređajima imate podržane gotovo sve opcije: HDMI, VGA, AV, USB i 3.5mm Audio output.

Veličina slike je od 1.6 do 6 m, pa je efikasan i u većim prostorima.

Njegova težina je svega 2,8 kg, zbog čega je lako prenosiv.

Projektor MAXBOX Z4 Full HD, Android, Wi-Fi

Ovo je još jedan prilično dobar led projektor iz porodice MAXBOX, naprednija verzija prethodnog. 

Takođe ima Full HD rezoluciju, osvetljenost od 4600 lumena, životni vek lampi je oko 25000 sati, kontrast 2000:1, ali ima i neke dodatne performanse.

Ova modernija verzija ima i WiFi, pa je moguće povezivanje projektora i telefona. 

Konekcija se vrši pomoću aplikacije EShare

Kada su i projektor i telefon na istoj mreži moguće je izvršiti povezivanje. Interesantno je i to da ovaj projektor nudi i opciju da se ekrani međusobno dele, pa se na telefonu može emitovati sadržaj projektora i obrnuto.

Osim preko WiFi-ja, povezivanje se može ostvariti i preko HDMI, AV, USB portova i 3.5mm Audio outputa.

Na šta još obratiti pažnju prilikom kupovine video projektora?

Na kraju ćemo istaći još neke važne činjenice koje treba da znate kada birate projektor za svoju kancelariju.

  • Veličina prostorije i veličina slike koju emituje projektor treba da budu u skladu.

Ako je sala za sastanke velika, onda morate tražiti projektore koji emituju veću sliku kako bi svaki detalj prezentacije bio dobro prikazan. 

S druge strane u malim prostorijama velika slika je loš izbor, jer prezentovano neće biti pregledno.

Kada kupujete projektor obavezno imajte na umu veličinu prostorije i udaljenost na koju je moguće postaviti projektor od zida ili platna.

Ukoliko kupite uređaj koji može da emituje veliku sliku, ali ne možete da mu obezbedite dovoljnu udaljenost, bacili ste novac.

  • Platno i stalak nisu obavezni uz projektor, ali su više nego poželjni. U idealnoj situaciji projektor ćete pričvrstiti na jedno mesto, na primer na plafonu, gde neće biti zagušen policama ili drugim uređajima i odakle ga nećete pomerati. Na taj način u svakom momentu imate spreman projektor za korišćenje, pa tako štedite vreme i unapred onemogućavate pojavu situacija u kojima može biti oštećen.

Platno jedino garantuje da će slika koju emituje uređaj biti upravo onakva kakvu je proizvođač obećao. Beli zid može biti privremeno ili jeftinije, ali ne i najbolje rešenje, to uvek imajte na umu.

  • DLP, LED ili laserski projektor - koji izabrati?

Ako želite najbolje za novac koji ste odlučili da izdvojite tražite svoj projektor među LED projektorima. Laserski projektori jesu dobri, ali je i cena značajno veća, kao i performanse, koje vam često i nisu potrebne u kacelarijskim uslovima.

Podignite na viši nivo vaše sastanke i obuke i izaberite idealan projektor za vas! 

Veoma brzo ćete uvideti sve prednosti koje sa sobom donosi ovaj uređaj, pa ćete se zapitati kako ste uopšte do sada funkcionisali bez njega.

Kako biste bili zadovoljni i cenom i kvalitetom, preporučujemo vam da izaberete jedan od MAXBOX projektora koje imamo u svom asortimanu.

Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć pri izboru, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Registrujte se

Zato što zajedno možemo sve!

Još tekstova..

Da li ste znali?

Da li ste znali da, prema istraživanju Republičkog zavoda za statistiku, u Republici Srbiji čak 100% preduzeća koristi internet u...

Konfiguracija Računara: Kako odabrati pravu?

Kupovina računara je postala pravi izazov! Broj proizvođača i to onih kojima možete verovati nije mali, kao što ni njihova...

Kako odabrati monitor za kompjuter po Vašoj meri?

Kupovina delova za kompjuter iz godine u godinu postaje sve komplikovaniji zadatak zbog zaista širokog izbora proizvoda. U tom...

Grafičke Kartice: Odličan izbor GPU za rudarenje

Rudarenje kriptovaluta je i dalje popularno i isplativo, ako se tome pristupi promišljeno i proračunato! Dakle, u majnovanje ne...

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu iskazane su u dinarima. Porez je uračunat u cenu. S obzirom na to da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, potrebno nam je vreme da proverimo dostupnost naručene robe. Komercijalista će kontaktirati s Vama posle izvršene porudžbine, nakon čega se vrše uplata i realizacija. Trudimo se da prikazani sadržaj bude proveren, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije, a sve u cilju Vaše lakše kupovine. Ne garantujemo za potpunu tačnost sadržaja, te Vas pozivamo da nas pozovete ukoliko postoji bilo kakva dilema u vezi sa procesom kupovine.

INFOGRAF-GOTI DOO NOVI SAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.