Proizvodi

O nama

Infograf Goti

"INFOGRAF -GOTI" doo je firma koja se bavi uvozom i distribucijom IT proizvoda. Sedište firme je u Novom Sadu, a nastala je spajanjem firmi  "Infograf računari" osnovane 1992. godine u Loznici i firme "Goti computers" osnovane 2001. godine u Novom Sadu.

Proizvodnja i brendiranje proizvoda u Kini je naš kor biznis nastao kao plod dugogodišnje saradnje sa kineskim poslovnim partnerima. Pod sopstvenim robnim imenom uvozimo i distribuiramo više desetina proizvoda. Najpoznatiji proizvodi pod našom robnom markom su napajanja i kućišta za računare. Naziv "IG Max" postao je prepoznatljiv brend za atx kućišta i napajanja na teritoriji Srbije. Dok pod imenom "CRAFT" distribuiramo asortiman perifernih proizvoda, poput: tastatura, miševa, web kamera i slušalica..

cms-img

cms-img


Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, brendiranju, organizovanju transporta i saradnji sa kineskim kompanijama preporučili su nas da pored sopstvenih robnih marki uslužno organizujemo proizvodnju i brendiranje proizvoda i za potrebe najvećih distributerskih firmi na tržištu Srbije.

Firma "INFOGRAF-GOTI" po godišnjem prometu IT proizvoda i usluga spada u jednu od vodećih računarskih firmi na teritoriji Vojvodine. Uz veliko uvažavanje i poštovanje izgradili smo dugogodišnju saradnju i partnerski odnos sa velikim brojem firmi u oblasti distribucije računara kao i sa državnim, javnim i privatnim sektorom ali i sa velikim brojem krajnjih potrošača. Naši kupci su danas naš najbolji brend.

Naš doprinos široj društvenoj zajednici je naš imperativ za bolje sutra svih nas koji živimo i delimo sudbinu ovih prostora.Naše zidove krasi mnoštvo povelja, diploma i zahvalnica koje nas nadahnjuju i opominju da naš uspeh nije samo naš.

Za više informacija o nama i proizvodima koje uvozimo i distribuiramo, molimo Vas da posetite naš maloprodajni On-line Shop na adresi: www.info-graf.co.rs ili veleprodajni b2b portal na adresi www.info-graf.co.rs/b2b.

 

S poštovanjem,
Vlado Sredojević
direktor